Klachten

U kunt het moeilijk hebben met uzelf of in de omgang met anderen, bijvoorbeeld thuis of op het werk. Soms gebeurt dit naar aanleiding van een duidelijke gebeurtenis, maar het kan ook een onduidelijke oorzaak hebben. Wanneer de behoefte bestaat om hierover met een deskundige te praten en een oplossing te zoeken, kunt u op eigen initiatief of op advies van de huisarts of bedrijfsarts contact met mij opnemen.

Problemen waarvoor u bij mij terecht kunt:

somberheid, depressiviteit, angst- en paniekklachten, piekeren, negatief denken, gevoelens van onzekerheid, stress, spanningen, burn-out, verwerkings- en levensfaseproblematiek, werk/studie problemen, identiteitsproblemen, lichamelijke klachten zonder duidelijke medische oorzaak, klachten na een traumatische gebeurtenis, psychische problemen rondom zwangerschap en bevalling.

Ik behandel geen psychiatrische klachten zoals psychose en schizofrenie of ernstige verslavingsproblematiek. Wanneer u zoveel last heeft van uw klachten dat u regelmatig een beroep moet doen op een therapeut, of regelmatig met zelfmoordplannen rondloopt, kunt u beter binnen een GGZ instelling worden behandeld.